Ohjelmoinnit

Ohjelmoinnit

Moottorin suorituskyvyn optimointi

Ohjelmat räätälöitynä sinun autoosi

 

Valmistamme ja asennamme henkilö- ja pakettiautojen moottorinohjainlaitteiden viritysohjelmia, raskaan kaluston viritys- ja säästöohjelmistoja, traktoreiden ja muiden työkoneiden viritysohjelmistoja.

 

Olemme erikoistuneet BMW-henkilöautoihin.

 

Optimoinnit:

› Henkilö- ja pakettiautot

› Kuorma-autot

› Traktorit

› Moottoripyörät

Moottorin optimointi

Raskaan kaluston ja työkoneiden moottorinohjainlaitteiden ohjelmoinnit

 

Diesel-ohjelmamme ovat omaa tuotantoamme ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan toiveet huomioonottaen. Etenkin raskaassa kalustossa voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä polttoainetaloudessa.

 

Traktoreissa ja muissa työkoneissa on mahdollista saavuttaa huomattavia suorituskykyparannuksia, lisäksi suoritamme myös muutosohjelmoinnit moottorikokoonpanon muutosten jälkeenkin.

 

Saatava tehonlisäys on tyypillisesti useita kymmeniä prosentteja.

Henkilö- ja pakettiautojen ohjelmoinnit


Bensiinikäyttöisten ajoneuvojen ohjelmamme tulevat johtavilta valmistajilta Euroopasta, joten voimme tarjota turvallista lisätehoa ja polttoainesäästöä. Kaikki asentamamme ohjelmistot ovat testattuja.

 

Asiakkaan toivomat lisämuutokset ovat mahdollisia myös bensiinikäyttöisten autojen ohjelmoinnissa. Ajoneuvot täyttävät asennuksen jälkeenkin lain vaatimat päästöarvot.

 

Diesel-ohjelmat ovat omaa tuotantoamme, jolloin voimme ottaa asiakkaan tarpeet paremmin huomioon.

 

Valmistamamme ohjelmat tehdään aina räätälöitynä juuri Sinun autoosi. Ohjelmiston asennuksen jälkeen päästöarvot ovat edelleen täysin lain vaatimalla tasolla, myöskään savutus ei lisäänny.

 

Tyypillinen tehonnousu diesel-ohjelmoinnilla on n. 20-40%.

XHP-vaihteisto-ohjelmoinnit

 

Olemme XHP-vaiheitsto-ohjelmointien virallinen jäleenmyyjä

Takuu

 

Kaikissa asentamissamme viritysohjelmissa on takuu. Takuu kattaa ohjelman ja asennustyön, ja on voimassa henkilö- ja pakettiautoissa vuoden.Työkoneiden ja raskaan kaluston ohjelmille annamme 5 vuoden takuun. Takuu kattaa ohjelmiston ja asennuksen. Takuu ei ole voimassa omistajanvaihdoksen jälkeen.

Mainostoimisto Semio